Prijava Registracija

O nama

NINE d.o.o. je specijalizovani servis, koji je osnovan još davne 1954 godine, i u kome se od početka primenjuju svi standardi i načini rada koje propisuje Land Rover. Servis je opremljen originalnom dijagnostičkom opremom poslednje generacije, specijalnim alatima i obučenim timom tehničara, koji su u stalnom kontaktu sa kolegama iz Land Rover-a:

 Kod nas možete obaviti:

  • Kompjutersku Dijagnostiku
  • Generalni remont motora i agregata
  • Popravku elektro uređaja
  • Limarsko-farbarske usluge
  • Auto mehaničarske usluge

rover

Posedujemo najveću zalihu rezervnih delova za sve modele Land Rover-a u Srbiji. Kod nas možete kupiti rezervne delove Land Rover ili OEM proizvođača. Sve delove uvozimo iz Velike Britanije i na njih dajemo garanciju od 12 meseci bez obzira na pređenu kilometražu.

rover servis

Naša misija je da svim klijentima obezbedimo vrhunsku tehničku podršku koja je adekvatna veličini i izuzetnosti brenda koji predstavljamo. Višedecenijskim radom i iskustvom garantujemo pouzdanost i kvalitet.

land rover servise

Naše preduzeće je pouzdan partner flotnih korisnika Land Rover vozila kao što su MUP Republike Srbije, Vojska Republike Srbije, Ambasada Velike Britanije, Elektromreža Srbije, NIS i mnogih drugih koji su naše najbolje reference i preporuke.

rover servise

Kako bismo Vam u potpunosti izašli u susret, poštujući Vaše vreme i novac, i kako bismo svaku intervenciju na vozilu izvršili u predviđenom roku, molimo Vas da zakažete termin putem telefona:
011 3690-775 ili pošaljite upit.