Prijava Registracija

Opšti uslovi ugovora

Ovim Opštim uslovima ugovora on-line kupovine uređuju se odnosi između Korisnika, odnosno Kupaca Land Rover Web Shop-a i Prodavca. Ovi uslovi obuhvataju: način naručivanja proizvoda, cene proizvoda, način plaćanja, garanciju vezanu za korištenje Land Rover Web Shop-a i on-line kupovine u skladu sa važećim propisima Zakona o trgovini, Zakona o elektronskoj trgovini i Zakona o zaštiti potrošača.

Ugovor o kupoprodaji proizvoda između Kupca i Prodavca se zaključuje u trenutku kada Prodavac primi elektronsku poruku koja sadrži izjavu kupca da prihvata ponudu, odnosno u trenutku narudžbe proizvoda.

Sav sadržaj stranice Land Rover Web Shop kao i Opšti uslovi su podložni izmenama od strane Prodavca, pa su Korisnici, odnosno Kupci dužni prilikom svake posete stranici, radi potpune informisanosti, proveriti njegov sadržaj. Prodavac ne snosi nikakvu odgovornost zbog propuštanja Korisnika odnosno Kupca da to učini.

Dostupni proizvodi Web shopa na stranici Land Rover su prikazani zajedno sa specifikacijom proizvoda i podacima o ceni.

Roba se naručuje elektronskim putem. Odabir željenog proizvoda vrši se stavljanjem proizvoda u „korpu“, klikom na dugme „Dodaj u korpu“. Svi artikli raspoloživi u trenutku naručivanja biće isporučeni. Ukoliko neki od proizvoda nije raspoloživ u trenutku naručivanja sistem će vas obavestiti o istom u procesu potvrde narudžbe.

NAČIN PLAĆANJA PROIZVODA
Korisnici mogu plaćati na dva načina:
- plaćanje pouzećem
- uplata preko računa

Plaćanje pouzećem obuhvata plaćanje prilikom preuzimanja naručene robe. S obzirom na to da je prilikom preuzimanja moguće plaćati samo gotovinom, morate biti lično prisutni, bez obzira na vrednost narudžbe.

Uplata preko računa obuhvata slanje predračuna Kupcu nakon pristizanja njegove narudžbe na mail stranice, a proizvod će biti isporučen nakon regulisanja uplate.

Za sve kupljene proizvode Kupac dobija garanciju u trajanju i u skladu sa uslovima navedenih u garantnom listu koji se isporučuje zajedno sa kupljenim proizvodom.
Prodavnica delova se nalazi na adresi Radnička 1 u Beogradu, Srbija. U slučaju bilo kakvih nedoumica ona se može pozvati i putem telefonskih brojeva: +381 11 2681 735, +381 11 2641 167 i +381 69 2681 735.