Prijava Registracija

Polovni automobili

Za sva polovna Land Rover vozila koja se nalaze u našoj ponudi garantujemo kvalitet, pouzdanost i kompletnu servisnu istoriju. 

Range Rover Vogue SDV8
Range Rover Vogue SDV8 (2013)
*MODEL 2014,PRVA REGISTRACIJA 2013 *VOZILO JE REDOVNO ODRZAVANO ISKLJUCIVO U OVASCENOM SERVISU *FELNE 22`` *ADAPTIVNI TEMPOMAT *MASAZA SEDISTA *GREJANJE I HLADJENJE PREDNJIH IZADNJIH SEDISTA *FABRICKI EKRANI ZA ZADNJA SEDISTA *NOVE ZIMSKE I LETNJE GUME *VOZILO JE U BESPREKORNOM STANJU
Saznajte više
Range Rover Sport HSE
Range Rover Sport HSE (2006)
Vozilo je tehnički u perfektnom stanju, prvi vlasnik, kupljen nov u Švajcarskoj u tunerskoj kuci RITTER DESIGN, održavan u ovlašćeniom servisu NINE d.o.o. Urađeni su svi servisi i preventivne servisne akcije tako da nema potrebnog ulaganja.Jedinstven u Srbiji. Uslužna prodaja.
Saznajte više

NINE DOO
Vaš profesionalni partner

Kako do nas

NINE d.o.o. je specijalizovani serviser vozila renomiranog engleskog proizvođača terenskih vozila Land Rover i Jaguar. Kod nas možete održavati vaš Land Rover i Jaguar kao i nabaviti originalne rezervne delove po najpovoljnijim uslovima. Višedecenijskim radom i iskustvom klijentima garantujemo pouzdanost i kvalitet.